Tjänster

Vill du att ditt hem och/eller ditt företag ska arbeta för dig på bästa sätt dygnet runt?
Då kan du välja något av följande tre alternativ:

1. Mailkonsultation
En effektiv men enklare Feng Shui-konsultation via mail. Den skickas över hela Sverige och är perfekt om du vill prova på! Konsultationen ger förbättringsförslag för energiflöde, entre & hall, kök, övriga rum, möblering samt berättar om dina fyra bästa riktningar. Riktningarna är personliga och visar de bästa väderstrecken för bl a affärer och välstånd, hälsa, relationer och sömn. Förutom detta får du fem bonustips för 2019. En härlig boost inför det nya året!

Har du frågor eller vill du beställa – kontakta mig här

2. Klassisk Feng Shui-konsultation. Kontakta mig här

3. Klassisk Feng Shui-konsultation med tidsaspekt
Jag tar magnetiska grader på bostadens/arbetsplatsens riktning och utgår från när den är byggd (eller storrenoverad). Sedan räknar jag fram en energikarta som visar husets potential. Alla väderstreck får 3 siffror som motsvarar energier som finns i varje ”tårtbit”. Dessa tolkar jag för att därefter ge råd för att uppnå det som är mest fördelaktigt för dig. Jag tar även hänsyn till en energi som förändras varje år. Liksom i konsultationerna ovan får du veta dina bästa riktningar/väderstreck.

Den här konsultationen lägger ytterligare ett lager till klassisk Feng Shui och brukar ge ännu bättre resultat förutsatt att du följer råden!

Har du frågor eller vill du beställa – kontakta mig här

Kommentarer är avstängda