Varför upplevs vissa hem mer harmoniska än andra?

Kontraster i färg, form och material

Många faktorer samverkar till att ett hem upplevs harmoniskt. Men den behagliga känslan kan ofta spåras till läran om Feng shui. Vad händer om du till exempel har en undanplockad hall med dold förvaring? Förmodligen får du en bra känsla i magen när du kommer hem. Eller vad händer om du omges av vissa kontraster i färg, form och material? Ditt hem känns antagligen både ombonat och inspirerande.

Feng shui kan användas i alla hem och är ingen inredningsstil. Du kan få ett harmoniskt hem oavsett vilken stil du har – lantlig, retro, klassisk eller annan. Det viktiga är att hemmet kan ”andas” och har en viss balans. Då är chansen stor att ditt hem upplevs harmoniskt – både av dig själv och dina besökare.

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *