Stäng

Varför Feng Shui?

Feng Shui-diplom

Feng Shuis grundläggande tanke är att vi påverkas av miljöerna omkring oss: vårt hem, vår arbetsplats, de närliggande omgivningarna och ställen där vi spenderar mycket tid. Miljöerna innehåller energier som stöttar eller motarbetar oss i olika grad.

I ett hem, till exempel, kan vi använda olika verktyg för att förbättra harmonin och flödet för de som bor där. Ibland känner du instinktivt att ett rum inte känns bra att vistas i, eller hur? Det kan bero på sämre Feng Shui. Finns det tillräckligt med dagsljus/belysning? Har du för många eller för stora möbler för rummet? För mycket raka/vassa vinklar? Det kan du åtgärda själv.

Sedan finns det en annan viktig aspekt – husets inbyggda energier. De kräver en uträkning men ger en ännu högre dimension till Feng Shui. Då får du veta bästa platsen för bland annat sömn, välstånd och karriär vilket ger ett ännu bättre resultat i det du vill förbättra. Själv sitter jag nu och bloggar vid köksbordet som finns i välståndsområdet. Det är bra med rörelse här så jag skriver frenetiskt 🙂

Men nu måste jag se över packningen! I morgon åker jag och äldsta dottern till London för att gå på musikal, julmarknad och bara mysa. Allt gott så länge!

Carina

2 reaktioner på “Varför Feng Shui?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

%d bloggare gillar detta: