Stäng

Vad kan hända om man inte använder Feng shui?

Vilar i soffan

En lite drastisk rubrik kanske 🙂 men jag vill tydliggöra vad som kan bli följden av att inte använda Feng shui. Här vill jag tillägga att många redan tillämpar läran utan att veta om det. Hur kommer det sig? Jo, därför att det mesta i Feng shui är sunt förnuft. Men att inte använda Feng shui-tänk kan få konsekvenser som du kanske vill undvika.

Det som ofta händer, om det blir ”fel”, är att du inte riktigt trivs hemma. Du kan inte sätta fingret på vad det är men något känns inte bra. Det kan också innebära att du känner dig stressad, du får inte saker gjorda eller känner dig otrygg hemma. Självklart kan det finnas andra orsaker till detta men nu skriver jag utifrån ett Feng shui-perspektiv. Jag tänker att det inte finns några andra faktorer av allvarlig karaktär.

För att komma tillrätta med stress och otrygghet kan man prova Feng shui-åtgärder för hall och sovrum i första hand. Men det bästa är att göra en inventering av nuläget och sedan använda både grundläggande och mer ”riktad” Feng shui för att lättare nå sina mål. Definitivt värt att prova om du vill uppnå bättre balans och harmoni i hemmet.

Söndag idag och jag jobbar delad tur, d v s är ledig fyra timmar mitt på dagen. Som uska i kommunen har man inte alltid de bästa arbetstiderna. Men det är tur att jag bor nära arbetsplatsen. Just nu ligger jag i soffan och sträcker ut mig med benen högt.

Önskar er en fin söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

%d bloggare gillar detta: