Stäng

Tre Feng Shui-tips för hemmet i höst

white concrete pillars in front of house during day
Photo by StillWorks Imagery on Pexels.com

Här följer tre grundläggande Feng Shui-tips för hemmet i höst! Efter den varmaste sommaren på drygt 200 år är det nu dags för hemmafix som gör stor skillnad. Tipsen kan tillämpas oavsett skola/gren/inriktning av Feng Shui. Håll till godo! 🙂

1. Rensa upp och städa i området närmast ytterdörren. Både utanför och innanför ytterdörren stannar chi till för att sedan sprida sig vidare in i hemmet. Rensa upp, dammsug/sopa och skura ofta så att fräsch energi kan följa med in.

2. Gör det välkomnande i området närmast ytterdörren. Välj passande storlek på möbler och dekoration. En dörrmatta, lite växtlighet och/eller en dörrdekoration är en bra start. Viktigast är att området är upplyst för att locka in chi i ditt hem.

3. Öppna alla fönster och dörrar en stund varje dag. Det vitaliserar hemmet och även de som bor där. Dra upp persienner och öppna fönster och dörrar på vid gavel en (lång) stund under dagtid för att få in ny energi.

Prova dessa tips och känn skillnaden! Hemmet är en av de miljöer – en viktig sådan – som vi påverkas av. Se till att den blir så optimal som möjligt 🙂

Allt gott!

Carina

2 reaktioner på “Tre Feng Shui-tips för hemmet i höst

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

%d bloggare gillar detta: