Rensa på ett kul sätt 🙂


(Bild: Free Photo Library)

Ett roligt sätt att rensa hemma eller på jobbet är att göra det i tidsblock! Det betyder att du ställer klockan eller larmet på exempelvis 20 minuter medan du rensar/plockar/städar. Bestäm ett rum och kör igång! Förbered innan med påsar eller kartonger som du märkt med Spara, Sälja, Skänka, Slänga. När tiden gått ut gör du andra saker för att sedan återgå till 20 minuters rensning.

Jag brukar jobba i tidsblock när jag bloggar. 20 minuter vid datorn – bädda, plocka, hänga tvätt – 20 minuter vid datorn – några fysövningar o s v. Ett bra sätt för att inte fastna vid skärmen. Du jobbar mer effektivt också när du vant dig vid arbetssättet.

Allt gott och trevlig helg!

Carina

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *