Rensa garderoben

Rensa kläder, skor och väskor.

Garderoben är ett lämpligt ställe att gå igenom för att se vem du är idag och framförallt vem du inte är 😉 Ett tips är att först rensa bland kläderna och sedan bland skor, väskor och bälten. I ett tidigare inlägg rensade jag ut en klänning (köpt från nätbutik) som använts två gånger och då med viss ”möda” eftersom jag inte var bekväm med den korta längden. Här höjer jag ett varningens finger för att nätshoppa efter att ha sett en bild (ofta retuscherad) på en person med en kroppsform helt olik din egen! Hur rensar man då garderoben på bästa sätt?

1. Börja med att tömma garderoben – helt.
2. Sortera kläderna i tre högar: spara, vet ej, slänga/ge bort.
3. Högen med slänga/ge bort sätter du i en kartong eller påse (och låter lämna hemmet så fort som möjligt).
4. Dammsug och torka ur garderoben.
5. Vet ej-högen kan du förvara i en låda eller kartong under en månad för att se vad du vill göra med plaggen sedan.
6. Häng/lägg tillbaka kvarvarande kläder 🙂

Skriv gärna upp de kläder du behöver/vill ha på en lapp och förvara i börsen. Då kan du påminna dig om vad som är viktigt och förhoppningsvis avstyra impulsköp.

Allt gott,

Carina

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *