Stäng

Feng Shui och växter

Växter och blommor i Feng shui

Växter har stor påverkan på energin i ett hem och då även på dem som vistas där. Så omge dig med fräscha och livskraftiga krukväxter, gärna med stora blad, eftersom det anses mest gynnsamt. Det finns dessutom växter som är luftrenande. NASA har efter forskning listat de som är bäst på att ta bort t ex formaldehyd från luften. Silverkalla, fredskalla och murgröna är några exempel. Men se till att inte ha för många eftersom Feng Shui handlar om balans.

Ett alternativ eller komplement till krukväxter är snittblommor, helst odlade och skördade på ett bra sätt för natur och människa. Bor du i hus finns möjligheten att plocka in från trädgården för att höja energierna hemma. Några kvistar från naturen fungerar också.

Jag har förresten fått in en del frågor om Feng Shui vilket är jättekul! Har du själv något du undrar över är du varmt välkommen att skriva så besvarar jag efter bästa förmåga. Frågorna med svar presenterar jag här på bloggen på onsdag 🙂 Inget namn nämns såvida du inte önskar det.

Allt gott!

Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

%d bloggare gillar detta: