Feng Shui och dekorationer

Dekorationer Feng shui

I Feng Shui lägger man inte alltför stor vikt vid dekorationerna. Men tänk gärna på balansen mellan yin & yang, de fem elementen och att sakerna inte blir för många eller för små för rummet. En rak, vit vägg (yang) behöver t ex mjukas upp med lite kontrasterande dekorationer, både i färg och form. Ovan ser ni den runda, svarta spegeln och den lite sirliga lampan mot den vita väggen. Och eftersom platsen blir ett eget ”rum” i rummet är det bra om alla element finns representerade.

Jag tycker det är fint att samla dekorationerna. Att göra en blickpunkt i rummet eller fönstret med saker man tycker om. Jag har valt lite större dekorationer i vardagsrummet eftersom vi har högt till tak. Att göra blickfång istället för att ”dutta” ut saker i hela rummet ger ett lugnare intryck. Pröva nu i påsk!

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *