Feng shui helgtips

Växter ger god Feng shui

Här följer förslag på Feng Shui-tips som du kan göra för att öka trivseln i ditt hem! Ljus och luft är bland de viktigaste åtgärderna för att hemmet och människorna som vistas där ska må bra. Pröva detta:

1. Duscha krukväxterna. Passa på att rensa bort de som gjort sitt och investera i några nya om det behövs. Matvaruaffärerna verkar ha billiga gröna växter nu. Jag köpte två schefflera för 99:- och blomman ovan, ficus ginseng, för 79:-.

2. Putsa ett fönster eller två. Nu när vi går mot mörkare tider är det bra att få in så mycket dagsljus som möjligt. Regnar det putsar du insidan.

3. Vädra rejält tio minuter. Öppna fönster och dörrar på vid gavel om det går! Förnya energierna och känn skillnaden.

Med detta önskar jag dig en trevlig helg! Själv ska jag laga mat, läsa och umgås med dottern som blivit förkyld. Det brukar inträffa i och med skolstart 😉 Nu dags för broccolisoppa till lunch.

Allt gott!

Carina

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *