Feng Shui 2019 – väst

Tavla

Idag har jag valt att skriva om ett område/väderstreck som du kan ha i åtanke fr o m 4/2 2019 och ett år framåt. Feng Shuis årliga energier har en viss effekt på bostaden/företaget/arbetsplatsen och speciellt väst detta år. Så var förberedd och fortsätt läs!

Väst har mycket bra energier för kreativitet, studier, resor och rörelse. Det beror bl a på att väderstrecket boostar ”besöksenergin” detta år. Vill du resa mer (eller kanske flytta en bit bort) så är det här du ska sova. Västläget passar också bra för att studera och lära sig saker – och att vara kreativ. En bra kombination är att jobba eller studera på distans, eller kanske utomlands så småningom? Flytta gärna skrivbordet och datorn hit! Och speciellt om du har någon typ av e-handel eller vill utöka ditt företag utomlands.

Allt gott!

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *