Att undvika i sovrum

Ett trivsamt sovrum är viktigt i feng shui.Här kommer tre råd om vad du enligt Feng Shui bör undvika i sovrummet. Gäller både par och singlar. Och barn!

Spegel mittemot sängen. Att din kropp syns i en spegel när du ligger och sover kan dränera dig på energi. Använd helst en liten spegel i sovrummet och se till att den inte visar dig/er som ligger i sängen.

Tunga saker ovanför sängen. Takbjälkar, tunga lampor, tavlor och hyllor kan ge tryckande, tung energi och påverka dig negativt. Flytta sakerna eller sängen. Klä in takbjälkarna med tyg eller måla dem vita.

Sova under snedtak. Att sova med huvudet där takhöjden är som lägst rekommenderas inte. Det kan leda till hälsoproblem och en känsla av låg energi. Flytta sängen, åtminstone en bit, så att energin kan cirkulera mer fritt.

Allt gott,

Carina

Om Carina

Jag, Carina, bor i en lägenhet i Norrbotten som jag inrett och inreder efter Feng Shuis filosofi. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och undersköterska. Min övertygelse är att vi påverkar och påverkas av vår omgivning och våra tankar, ofta på ett omedvetet plan. Min vision är att inspirera människor till att skapa ett liv i harmoni och flöde med hjälp av Feng Shui och personlig utveckling. I övrigt gillar jag luft i kalendern och ett glas Prosecco när tillfälle ges. Väl mött! 🏠🌿🥂 @join_theflow
Bokmärk direktlänk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *