Rensa på ett kul sätt 🙂


(Bild: Free Photo Library)

Ett roligt sätt att rensa hemma eller på jobbet är att göra det i tidsblock! Det betyder att du ställer klockan eller larmet på exempelvis 20 minuter medan du rensar/plockar/städar. Bestäm ett rum och kör igång! Förbered innan med påsar eller kartonger som du märkt med Spara, Sälja, Skänka, Slänga. När tiden gått ut gör du andra saker för att sedan återgå till 20 minuters rensning.

Jag brukar jobba i tidsblock när jag bloggar. 20 minuter vid datorn – bädda, plocka, hänga tvätt – 20 minuter vid datorn – några fysövningar o s v. Ett bra sätt för att inte fastna vid skärmen. Du jobbar mer effektivt också när du vant dig vid arbetssättet.

Allt gott och trevlig helg!

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s