Feng shui och växter

Växter och blommor i Feng shuiVäxter har stor påverkan på energin i ett hem och då även på dem som vistas där. Så omge dig med fräscha och livskraftiga krukväxter, gärna med stora blad, eftersom det anses mest gynnsamt. Det finns dessutom växter som är luftrenande. NASA har efter forskning listat de som är bäst på att ta bort t ex formaldehyd från luften. Silverkalla, fredskalla och murgröna är några exempel. Men se till att inte ha för många eftersom Feng shui handlar om balans.

Ett alternativ eller komplement till krukväxter är snittblommor, helst odlade och skördade på ett bra sätt för natur och människa. Bor du i hus finns möjligheten att plocka in från trädgården för att höja energierna hemma. Några kvistar från naturen fungerar också.

Jag har förresten fått in en del frågor om Feng shui vilket är jättekul! Har du själv något du undrar över är du varmt välkommen att skriva så besvarar jag efter bästa förmåga. Frågorna med svar presenterar jag här på bloggen på onsdag 🙂 Inget namn nämns såvida du inte önskar det.

Allt gott!

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s