Feng shui och hållbarhet

Feng shui är en hållbar filosofi där du utgår från det du har.Idag tar jag det lugnt och firar eftersom jag är färdig med alla steg i Feng shui-utbildningen 🙂 Men jag siktar mot certifiering. Min önskan är att fler människor ska använda sig av feng shuis redskap (energiflöde, möblering, färg, form, material och kontrast) för att medvetet påverka sina hem och liv i positiv riktning. Att utgå från det man redan har och komplettera efter behov. Och att verkligen tycka om (älska) det man köper! Feng shui är en filosofi med hållbarhetstänk.

Den sista Feng shui-modulen handlade om de inneboende energierna i ett hus, ungefär som ett horoskop. Mycket intressant att jobba med för en astrologinörd som jag som ställt horoskop (åt människor) tidigare. Det blir ytterligare en dimension till tolkningen!

Nästa gång kommer jag att skriva om energiflöde/chiflöde i hemmet och hur du kan åtgärda eventuella obalanser. Ett harmoniskt energiflöde är jätteviktigt i feng shui och gör ditt hem behagligt att komma hem till och vistas i. Väl mött på måndag!

Allt gott,

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s