Inspiration och drömmar

Olika sätt att få inspiration.Söker du inspiration till att skriva, måla, sticka eller bara se vilka idéer du får? Börja med att undvika de ”hypnotiserande” skärmarna. Sätt telefonen på ljudlös eller stäng av den. Det är lätt att tappa fokus om man måste kolla sociala medier, mail och sms med jämna mellanrum…

Inspiration kan man få på olika sätt och ställen – du kanske redan vet vad som fungerar för dig. Promenader, meditation, musik och böcker är allmänna förslag. Att promenera kickar igång mig. Och att rensa hemma, om det så bara är att göra fint i köket 🙂

En annan sak om inspiration är att den oftast kommer när man börjat med aktiviteten. Så sätt igång bara! Gör det du tänkt och låt inte någon annan (eller du själv) hindra dig. Avsätt tid och infinn dig 🙂

Med detta blogginlägg önskar jag dig en underbar helg! Själv ska jag jobba två nätter framåt men det är jag inställd på.

Allt gott,

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s